• Home
  • Diensten
  • Websites

Waarom een website bij Bedrijf in de Wolken?

Vindbaar

Vindbaar

Een mooie website is geweldig maar je moet natuurlijk wel gevonden worden. Wij zorgen ervoor dat Google jouw website goed indexeert. Dit kan op velen manieren.
Snelheid

Snelheid

Erg belangrijk aan een website is dat de website snel laad, zowel op desktop tot aan het mobieltje. Niet alleen voor de bezoeker is dit belangrijk maar zeker voor de zoekmachines.
Aantrekkelijk

Aantrekkelijk

Het oog wil wat! Wij mensen vallen nou eenmaal op schoonheid, zij het in mensen, rondingen of kleuren. Dit zal het product of dienst makkelijker verkopen.
Mobiel

Mobiel

Het is nu zo belangrijk om goed zichtbaar te zijn op mobiele apparaten aangezien hier meer op gekeken wordt als op de desktop. Wij geven altijd een mobiele versie mee.
Offerte

Offerte

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen 24uur een prijsopgave. Vraag direct offerte
Joomla

Joomla

Joomla is een CMS wat betekent dat jij de website compleet zelf kan bijhouden. Het ligt er natuurlijk wel aan in hoeverre je hiertoe in staat bent of wilt. Wij informeren je graag.
Interactief

Interactief

Een platte website is passé! Mooie vloeiende beelden en subtiele overgangen, dat maakt een website af. We leven tenslotte in een nieuw tijdperk waarin alles mogelijk is.
Maatwerk

Maatwerk

Geen idee is te gek! We kunnen alles realiseren, zowel qua opmaak als techniek. Heb je bepaalde wensen waarvan je denkt dat ze te ingewikkeld of duur zijn? Laat je informeren.
Eigen hosting

Eigen hosting

Wij hebben een eigen server. Dit houdt in dat je geen gedoe meer hebt met vervelende logge hostingbedrijven. Alles in huis om jouw website en e-mail soepel te laten verlopen.

Afdrukken E-mail

Contactinformatie

Bezoek / Postadres
Margrietstraat 57
  3433 CA Nieuwegein
 
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
06 18 356 118